Handelsbetingelser

Levering

Din ordre vil blive leveret i Danmark inden for 2-5 arbejdsdage.

Varen sendes når betalingen er gennemført.

Leveringsdatoer er ikke garanteret, og der kan forekomme forsinkelser.

Varen leveres typisk med GLS.

Leveringsomkostninger

Ved køb over 1.000,00 kr betaler jeg porto.

Fruelund-keramik vil ikke blive holdt ansvarlig for nogen forsinkelse eller manglende overholdelse af dens forpligtelser på disse betingelser, hvis forsinkelsen eller fiaskoen opstår af en årsag, som er uden for vores rimelige kontrol. Denne betingelse påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder. Risikoen for tab eller skader overgår ikke til kunden, før varerne er leveret til kunden.

Returret

Du har ret til at returnere ubrugte varer indenfor 14 dage. 14-dages periode træder i kraft umiddelbart efter varens modtagelse.

Varerne skal returneres i den emballage, som varen er modtaget i.

Du skal returnere varen til:
Inge Marie
Fruelund
Torsbjergvej 3
7742 Vesløs

Fruelund-keramik dækker kun forsendelsesomkostninger, der er afholdt ved returnering af produktet(erne), hvis returneringen er et resultat af en fejl fra Fruelund-keramiks side.

Fejl og klager

Jeg forbeholder mig ret til løbende at ændre priser.

Du har to års garanti på alle varer med produktionsfejl.

Hvis det er en produktionsfejl, skal du bringe den tilbage med dokumentation for købet til Torsbjergvej 3, 7742 Vesløs, eller sende den til samme adresse. Hvis du ønsker at bruge dine genvinding rettigheder, skal du høre med os på forhånd via e-mail: im@fruelund-keramik.dk eller ringe: +45 29282334. Dette er nødvendigt for at afgøre, om dit krav er dækket af garantien.

Garantien bortfalder hvis skaden er forårsaget af dig selv eller andre.